Fogyni akar? A kulcs az elmében van

Fogyni kulcs, Fogyni - de hogyan?

Mindaddig, amíg egy napon valami egész mást nem látunk a tükörben….

És innen kellene visszafordulni, visszatalálni az egészséghez. Jön az első komoly, nagy fogyókúra, majd a második, a tizedik, de mind tartós eredmény nélkül.

A fogyás valódi kulcsa

A sikeres fogyás kulcsa nem a tizenegyedik csodadiéta, hanem az életmódváltásezen belül is fogyni kulcs gondolkodásmód átalakítása! De vajon hogyan?

 • Zsírégető kapselit tapasztalatok
 • Ez a kulcs a fogyáshoz és mégis mindenki figyelmen kívül hagyja
 • Fogyni akar. A kulcs az elmében van
 • Gyors módja a fogyásnak kiegészítőkkel
 • Ez a kulcs a fogyáshoz és mégis mindenki figyelmen kívül hagyja - Glamour

Fotó: Shutterstock Dönteni kell, nem vitás! Továbbra is abban reménykedik, hogy létezik egy csodaszer vagy egy gyors, könnyű diéta, melynek segítségével néhány nap alatt megszabadul a hosszú évtizedek alatt felépített zsírtömegtől?

fogyni kulcs

Sajnos nem. El kellene végre döntenie, hogy reálisan gondolkodik-e a testsúlyáról, és változtat, vagy megmarad a túlsúlynál vagy elhízásnál, és vállalja az ezzel járó egészségügyi következményeket.

fogyni kulcs

Az életmódváltás kulcsa A türelem! Egy régóta fogyókúrázónak nyilván gyötrelem ízlelgetni ezt a szót, de csak ez a járható út a tartós sikerhez.

fogyni kulcs

Igazából nem is biztos, hogy tudja, mit kell érteni a testsúlycsökkentésben a türelem kifejezésen. Mert a gyötrő izgalmat már jól ismeri, amikor májusban arra eszmél, hogy botrányosan áll a fürdőruha az itt-ott kitüremkedő hurkákon, és akkor hatalmas elánnal nekilát, fűti az ideges izgalom, mikor is éri már el a kívánt súlyt… Ez, ugye, ismerős?

További cikkeink a témában

Na de a türelem…? Engedje el a fogyókúrával kapcsolatos rögeszméit! Ne hajtogassa állandóan, hogy muszáj lefogynia, mert ezzel egyáltalán nem ösztöni magát.

Arról van szó, hogy tudatossá kell válni az életmódváltásban, józannak és ésszerűnek kell maradni azokban a helyzetekben, amikor az evésről van szó.

fogyni kulcs

Át kell alakítani azokat a gondolatait és szokásait, melyek a mit, hol, miért, mikor és hogyan eszik kérdésekre válaszoltak. Mert új válaszokat kell adnia magának, teljesen át kell alakítania a fogyókúrához való hozzáállását.

Az életmódváltás kulcsa

Az átalakulás révén képes lesz elérni és megtartani ideális testsúlyát. Azt a súlyt, amely a kora, fizikai és genetikai adottságai alapján reális és egészséges, hosszú távon megtartható, és amivel jól érzi magát a bőrében.

fogyni kulcs

Az érzelmek gyógyítása Kézben fogyni kulcs tartani az érzelmeit, hogy ne túlevéssel reagáljon. Sokszor adódnak az életben zűrös, érzelmileg túlterhelt időszakok, melyeket mértéktelen evéssel próbálunk fogyni kulcs, vigaszt nyújtva ezzel magunknak. Ezek a vigaszt nyújtó ételek — a sütemények, fagylaltok, csokoládé, sós nassok — a legnagyobb ellenségei az eredményes életmódváltásnak. Ha megrögzött szokásává válik, fogyjon 3 hónap alatt természetesen ezekhez nyúl a nehéz pillanatokban, ez hamarosan egyfajta függőséget okoz, és egyenes utat jelent az elhízáshoz.

Dönteni kell, nem vitás!

Másrészt egyfajta szégyenérzet kialakulásához is vezet: amikor eszik, bűntudata támad, ettől rosszkedvű, szorongó lesz. Ördögi kör.

 1. Tényleg a pulzus a fogyás kulcsa? - HáziPatika
 2. A siker kulcsa, hogy meginduljon a fogyás | Diéta és Fitnesz
 3. Fogyni - de hogyan? - Magazin - VitalAbo Online Shop Magyar
 4. Megvan a fogyás valódi kulcsa! | Well&fit
 5. Whatsapp A fogyás egyszerű, de gyakran nem könnyű megvalósítani.
 6. Úszógumi elleni diéta

A fogyni kulcs és sikeres fogyás 7 titka Dr. Phil McGraw amerikai orvos több mint 30 éve foglalkozik túlsúlyos páciensekkel, saját napi tévéműsora van. Phil szerint a sikeres fogyásnak és az elért eredmény tartós megtartásának 7 fontos tényezője van: A helyes gondolkodásmód: Iktassa ki a bántó, önostorozó fogyni kulcs, és higgyen önmagában, a diéta sikerében!

Kapcsolódó cikkek

A stressz ellen építse fel a saját, nem evéssel kapcsolatos megoldási stratégiáit meditáció, testmozgás, jóga, stb. Sikerbiztos környezet: Ami segít abban, hogy elkerülje a kudarcokat, holtpontokat.

A falánkság, a rendszertelen étkezés legyőzése: Találja meg az okokat, amik miatt nem sikerült eddig kialakítani a kiegyensúlyozott táplálkozást, és gondolja át, hogyan lehet ezen változtatni. Tápanyagban gazdag ételek fogyasztása: Válasszon tápanyagokban gazdag élelmiszereket, törekedjen arra, hogy saját maga készítse el az ételeit.

Milyen intenzitás szükséges a sikeres zsírégetéshez?

Rendszeres testmozgás: Legyen a sport a mindennapjai része! Támogató közeg: Azok az emberek a közvetlen környezetében, akik ön mellett állnak az életmódváltás során. Igenis menni fog! Ha mindig csak azt mondogatja magának, hogy soha nem fog lefogyni, vagy hogy túl nehéz feladat, és nincs meg hozzá a kellő akaratereje, ha egyéni fogyni kulcs fogadja el ezeket, akkor tönkreteszi minden kísérletét az életmódváltásra.

Miért olyan fontos a mozgás?

A rengeteg negatív gondolat megakadályozza a sikeres fogyás megvalósítását. És mivel ezek a negatív gondolatok határozzák meg az érzelmi állapotát, feszült lesz, egyre többet aggódik, s egyre hajlamosabb lesz a kóros falánkságra és túlevésre.

Csak akkor tud ezektől a gondolatoktól megszabadulni, ha idejében felismeri őket!

 • Halál súlycsökkenés meghatározása
 • A fogyás valódi kulcsa Szerző: Oxygen Medical - dr.
 • Ez a kulcs a tartós fogyáshoz - kissbutorstudio.hu magazin
 • Fogyást segitő szerek
 • A fogyás valódi kulcsa

A racionálisan pozitív gondolkodás hatására a teste és az elméje energiával töltődik céltest karcsúsító fehérnemű, és készen áll a sikerre. Meg kell szüntetni az önostorozást, helyette egészséges, előrevivő, örömteli belső párbeszédet folytasson.